STEK Leeuwarden
             

SLANK & FIT met STEK  Een frisse start van 2021

Goede voornemens; een jaarlijks terugkerend ritueel. Vol enthousiasme en motivatie begin je, maar hoe zorg je ervoor dat de goede voornemens ook echt een goede gewoonte worden? 

Een gezond en fit lijf is in deze tijden extra belangrijk. Samen met voedingscoach Elske Boonstra hebben we gebalanceerde menu's samengesteld om jou de eerste weken van het nieuwe jaar goed op weg te helpen.

Heb je al meerdere afvalpogingen gedaan en lukt het steeds nét niet om het gewenste resultaat te behalen? Wij willen je laten zien dat door gezond te eten en genoeg te bewegen je op een lekkere én verantwoorde manier kan afvallen. 

Ga jij de uitdaging met jezelf aan?


Hoe werkt het?

Elke twee/drie dagen krijg je van ons een vers bereid pakket met alle maaltijden en tussendoortjes per dag. Deze kun je ophalen bij Stek of bezorgen we bij je thuis. (Buiten Leeuwarden in overleg). Ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes, kant en klaar, met een beschrijving per dag. 
Als je daarnaast per dag 10.000 stappen zet of 1 uur flink je best doet in de sportschool of een andere sportieve activiteit, creëer je een calorietekort, waardoor je af gaat vallen. De theorie is simpel: meer calorieën op een dag verbranden dan dat je inneemt. 
Nu heeft een vrouw van 90 kilo een andere caloriebehoefte dan een man van 110 kilo, daarom bieden wij 3 pakketten aan (zelfde producten, andere hoeveelheden) zodat het voor iedereen op maat en per doelstelling geschikt is. 

4 januari gaan we van start! Op zondag, dinsdag & donderdag kun je je pakketten ophalen of thuis laten bezorgen. 

Meld je aan via het aanmeldformulier.  

Prijzen:

1 Week

€150

2 Weken

€280

3 Weken

€390

4 Weken

€480

Ga je samen met je partner de uitdaging aan? (zodat wij op 1 adres kunnen leveren) Dan krijg je 10% korting. 

Laat ons je helpen met ervaren van hoe lekker zo'n dieetperiode ook kan zijn.